Monday, April 15, 2013

Dear bolgeer :')

Saya harap awak baca blog niee kayy ? baca sampai habiss tauu . Kalau awak sayangkan daa , teruskanlaa hubungan awak dengan diaa :') jaga dia sebaik mungkin , jangan lepaskan dia macam mane awak lepaskan saya . Walaupun satu hari jehh saya dapat rasa gembira , terseyum kembali :) awak terima kasih untuk semuanyee now awak bahagia dengan life awakk . Saya takkan ganggu awak lagi ? kalau bolehh lupkan semua kenangann kite lupakkan segalanyee , anggap jeh yang awakk tak pernah coupel or kenal dengan saya sekali pun . Sebab saya taknak hancurkan relay awak ?

Saya doakan awak bahagia , walapun sedih tapi saya try untuk move on :') Takpa saya sanggup lepaskan awak untuk diaa , biar saya terseksa . Biarlaa hati ini sakit asalkan awak bahgiaa tanpa saya disisi saya lagi sayangg . Sebab awak saya daa cuba belajar setia :'D walaupun setia itu sakit tapi , saya tahu sakitnye bila dicurangi . Awak setia laa dengan perempuan yangg sayangkan awak sesangat tuhh kayy ? jangan EGO lagi , saya harap awak berubahh dan jangan ulang balik kesilapan awak yang dulu sebelum awak kenal saya .

Berulang kali kau menyakiti , berulang kali kau khianati . Sakit ini cuba pahami , ku punya hati bukan untuk disakiti :'> ku akui sungguh beratnya meningalkanmu yang dulu pernah ade , namun harus aku lakukan kernan aku tahu ini yang terbaik . Buang saya dari hati awak , dan lupakan saya untuk orang yang awak sayangg .

Now new life for me :'D walapun sakit hati ini 

No comments:

Post a Comment